Így segítelek

 

Ha életed valamely területén elakadsz és megfogalmazódik benned, hogy segítségre van szükséged, – melyhez engem választasz segítődnek-, elindul közöttünk egy bizalmi kapcsolat.

Először beszélünk telefonon, majd mailben egy anamnézis lapot küldök Neked, melyen rengeteg információt kérek Rólad. Gyerekkorodról, szüleiddel való kapcsolatodról, generációs őseidről, illetve jelen élethelyzetedben fennálló problémákról. Erre azért van szükség, mert ezáltal eddigi életutadról kapok egy képet, így terápiád kiindulási pontjait átlátom.

Legelső találkozásunk során legtöbbször „csak” beszélgetünk. Célzott, irányított, coaching kérdésekkel tárom fel problémád mögött rejtőzködő hitrendszereket. Az első találkozás a Te szempontodból is nagyon fontos, hiszen ennek alapján döntöd el, képes leszel- e a terápia során a legbensőbb érzéseidet és gondolataidat megosztani velem.

Második alkalomtól elkezdjük feltárni életedet átszövő kellemetlenségek gyökereit és érzelmi nagytakarításba kezdünk.  Szakmai nyelven úgy hívom: oldunk.

Rengeteg oldásmenet van repertoáromban, de ezeket nem kedvem szerint alkalmazom, hanem izomteszteléssel-, ami egy direkt információszerzési eszköz a kineziológiában- derítem ki, hogy melyik az a módszerem illetve eszközöm, ami ott és az adott ügyben a legmegfelelőbb számodra, azaz lelked mit tud befogadni.

A kineziológia nagyon gyengéd, de hatékony technika, mégsem tudom előre megmondani, hogy hány alkalommal kell hozzám jönnöd. Ez függ attól, hogy mennyire „nagy a csomagod”, mennyire engeded bele magad a folyamatba, mennyit teszel oldások után saját magadért, a változásodért. (Általában 5-6 alkalom elég egy blokk kioldásához.)

Hetente nem találkozhatunk, mert egy oldás után az ott történtek feldolgozásra várnak testi, tudati, lelki, energetikai szinteken. Hogy mikor jöhetsz legközelebb azt szintén izomválaszod-, azaz a tudatalattid mondja meg. (Tapasztalatom alapján 3-4 hetente)

Kitűzött célod sikeres elérése esetén munkánk közös megegyezéssel lezárul, de lehetőséget nyújtok arra, hogy időszakos, vagy szórványos jelleggel a tanácsadás folytatása nélkül konzultálhass velem, melynek a változások fennmaradásban, megszilárdulásában és a megerősítésében elvitathatatlan szerepe van.

Bármi kérdésed van, keress bizalommal.