Módszereim

TRANSZGENERÁCIÓS EPIGENETIKUS KINEZIOLÓGIA ©

A Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia© személyi, életvezetési, problémamegoldási, stresszredukciós coaching és tanácsadó módszer, melynek célja életminőséged, közérzeted javítása, belső erőforrásaid aktivizálásával.

Segít abban, hogy megtaláld helyedet és feladatodat az életben, átlásd a sorsodat uraló erőket, eseményeket, s feloldódjanak benned a blokkok, melyek akadályoznak mindebben.

E módszer segítségével négy idősíkban (jelenben- kormunkában- generációs munkában- és egyéb dimenzióban) vizsgálom a probléma kialakulási és megoldási mintáit.

 

ATTRACTOR FIELD TERÁPIA ©

Az ATTRACTOR FIELD TERÁPIA© elméletének egyik pillére David R. Hawkins kiemelkedő fontosságú munkája: az ERŐ kontra erő- az emberi viselkedés rejtett meghatározói- címmel megjelent könyve.

Több biológus, fizikus, viselkedéskutató, orvos és filozófus kutatta és kísérletezte hosszú ideig, hogy a minket körülvevő energetikai erők (melyek a gravitációhoz és a mágneses mezőkhöz hasonlóan láthatatlanok), nemcsak fizikai lényünket alakítják, hanem mentális állapotunkra és felépítésünkre is hatással vannak. Az AFT módszert- a tudósok megállapításaira alapozva- végül dr. Kurt Ebert alkotta meg.

AFT kezelés során akupunktúrás pontjaidat kopogtatással aktivizálom a gyógyító hatás elérése érdekében, ezáltal eltávolítjuk mind a tüneteket, mind az adott rendellenességért felelős energia mezőt.