KEZDŐLAP

” Régi kudarcok tisztulnak végleg, bőven adódnak újabb esélyek. “


A legnagyobb örömöt az jelenti számomra, ha segíthetek embereknek abban, hogy régóta cipelt terheiket letéve, új útjaikra megérkezve, saját sorsuk felé fordulva élhessék életüket.

Kineziológiai tanácsadó szolgáltatásomat elsősorban azoknak a felnőtteknek ajánlom, akiket mérgező szülők neveltek.

Bár társadalmunkban ez még mindig tabu téma, illetve számos vallásban elfogadhatatlan, hogy szüleinkre ne mindenhatóként tekintsünk, nem titok az, hogy rengetegen nőttünk fel- én is- mérgező szülők gyermekeként.

Szüleink mentális és emocionális magvakat ültetnek el bennünk, melyek velünk együtt fejlődnek és növekednek. Ezekből a magvakból felnőtt korunkra láthatatlan gyomtenger lesz, melyek átszövik életünket, és rongálják meg énképünket, önbecsülésünket, önértékelésünket, karrierünket, magánéletünket.

Célom: kezedet fogva és bátorítva ezen láthatatlan gyomok gyökerét kiásni és kigyomlálni, a félelemtől, kétségektől, bűntudattól, hitetlenségtől, haragtól Téged megszabadítani, hozzásegíteni ahhoz, hogy pozitív énképed, megfelelő önértékelésed, önbecsülésed, egyenrangú boldog párkapcsolatod, sikerekkel teli karriered, egészséged – azaz egy új életszemléleted, minőségileg jobb életed legyen.

Fontos tudatosítanod, hogy nem voltál és nem vagy felelős azért, amit védtelen gyerekként Veled tettek, de most felelős vagy, hogy megtedd a lépéseket boldogságod, belső egyensúlyod érdekében.

Célodig vezető utadon szeretettel kísérlek, ösztönözlek, bátorítalak, támogatlak.

Ha bátor vagy, és készen állsz problémáid megértésére, mintáid átírására, azaz a változtatásra és változásra keress bizalommal.

Szeretettel:

Kustos Judit